Fem nettsider med lånekalkulatorer

Kreditrechner-Kreditrechner24Vurderer du å søke om forbrukslån, men lurer på hvor mye du blir nødt til å betale i de kommende månedene når lånet skal betales ned med renter? Det er slettes ikke alltid et enkelt regnestykke å sette opp. Med nye automatiserte lånekalkulatorer på nettet blir denne oppgaven langt enklere. Her skal vi se nærmere på fem nettsider med lånekalkulatorer som gjør det enkelt for deg å planlegge nedbetalingen av forbrukslånet.

Santander Consumer Bank

Den anerkjente banken Santander tilbyr forbrukslån og andre typer lån til sine kunder. Banken har følgelig en grundig lånekalkulator på sine nettsider. Her kan du velge mellom alt fra bil- og båtlån til vanlig forbrukslån, og kalkulatoren vil enkelt vise deg hvor mye du må ut med i månedsutgifter. Kalkulatoren lar deg plotte inn alt fra lånesum til egenkapital og nedbetalingstid. Du kan også velge egen rente dersom du ikke skal søke om lån hos Santander.

DNBs lånekalkulator

Naturligvis så har en av landets aller største banker en lånekalkulator på sine nettsider. Denne lånekalkulatoren er dog best egnet for deg som skal søke om boliglån. Men ettersom du selv kan justere både rente, løpetid og ønsket lånebeløp, så er det uproblematisk å bruke denne lånekalkulatoren også for et forbrukslån eller andre typer lån.

Lånekalkulator.no

På nettsidene til Lanpadagen.net kan du enkelt regne ut hvor mye et forbrukslån vil koste deg. Her plotter du inn opplysninger som lånesum, løpetid, antall terminer, rente og etableringsgebyr for å gi et nøyaktig resultat. Kalkulatoren kan også stilles inn til boliglån, kredittkort, billån eller andre typer lån, og følgelig er dette en av de beste lånekalkulatorene som finnes på norsk.

Bank Norwegian

En av de mest populære tilbyderne av forbrukslån på nettet heter Bank Norwegian. Banken har en elektronisk bankrådgiver – som selskapet selv omtaler det som – som egentlig er en lånekalkulator. Denne er tilpasset prisene og tjenestene fra Bank Norwegian.

Ikano Bank

Ikano Bank tilbyr en enkel lånekalkulator som er tilpasset det forbrukslånet som banken tilbyr. Her kan du bare stille inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Kalkulatoren vil dermed spytte ut et eksempel med hvor mye du blir nødt til å betale i månedlige avdrag, samt den totale kostnaden på lånet.