Hotell Lillehammer

lillehammerTOP Molla Hotel er et koselig innredet hotell tar deg godt imot ved ditt Lillehammeropphold. Hotellets fasiliteter passer godt for både familier og forretningsreisende.

Beliggenhet

Dette historiske hotellet ligger i Lillehammer sentrum med kort avstand til OL-byens mange aktiviteter og attraksjoner. Knappe 2 kilometer unna ligger kjente friluftsmuseet Maihaugen som er et av de største og eldste friluftsmuseene i Europa og kan by på mange familieaktiviteter og kulturopplevelser. Den verdensberømte Lysegårdsbakken stadion hvor vinter-OL i 1994 ble arrangert befinner seg 2,7 kilometer unna hotellet og her foregår det skihopp hele året, både sommer og vinter. Her kan man også besøke andre deler av Olympiaparken som blant annet Birkebeineren ski- og skiskytterstadion, ishockeyarenaen Håkons Hall og Kanthaugen freestyleanlegg. En kort kjøretur fra hotellet ligger Hafjell alpinanlegg eller familieparken Hunderfossen som tilbyr attraksjoner for både store og små.

Rom

TOP Molla Hotel har 58 røykfrie gjesterom som alle er utstyrt med gratis trådløst internett, TV med tilhørende tv-kanaler og hårføner. Hotellet tilbyr daglig rengjøring av alle rommene og barn under 3 år bor gratis på foreldres eller foresattes rom dersom det ikke er behov for ekstrasenger. Det finnes også tilstøtende rom på hotellet dersom det er ønskelig. Romservice er tilgjengelig.

Fasiliteter

Etter over 130 år som mølle ble denne bygningen i 1991 gjort om til et av byen kanskje flotteste hoteller. Det gamle anlegget bærer fortsatt preg av mølledriften med møllas historie og virksomhet som tema for hotell og konferanser. I øverste etasje, under den gamle kornsiloens glasskuppel, finner man Toppen bar. Denne har utsikt mot Lysegårdsbakkene og det er da naturlig at denne baren har et skihopp-tema, innredet med den gamle Holmenkoll-bommen som for øvrig også er signert av mange kjente hoppere. Skulle det være ønskelig å legge et kurs eller en konferanse til Top Molla Hotel er det muligheter for det på Mølleloftet, hotellets konferanserom. Temaet på dette rommet er Sigrid Undsets liv og virke. Hotellet har en egen Egon-restaurant som også bærer historiske preg av den gamle mølledriften.