Info om Zefyr Hotell

BodøZefyr Hotell er et noe spesielt hotell i Bodø, som ligger i tilknytning til Nordlandssykehuset. Med noe spesielt mener vi fordi hotellet først og fremst er beregnet for at pårørende til pasienter som er innlagt på sykehuset, eller som overnattingssted hvis man besøker byen i påvente av en operasjon. Utover dette så er hotellet også tilgjengelig for andre gjester ved ledig kapasitet.

Beliggenhet

Zefyr Hotell ligger vegg i vegg med Nordlandssykehuset, som ligger et lite stykke utenfor selve sentrum, med en gangavstand på omtrent 20 minutter ned til selve hjertet av byen og havneområdet. Følgelig er ikke hotellet førstevalget for en som besøker Bodø som turist, men det lave prisnivået gjør at flere allikevel undersøker mulighetene for et opphold på Zefyr Hotell – selv om det altså først og fremst er beregnet for pasienter og pårørende til byens sykehus. Avstanden til flyplassen er en kjøretur på omtrent fem minutter med bil.

Rom

Zefyr Hotell huser 61 gjesterom med forholdsvis enkel standard. Fasiliteter som kjøleskap, TV, telefon og eget bad er inkludert på alle rommene, men utover dette så er både interiør og innredning forholdsvis enkel. Det er minst to sengeplasser på samtlige rom, slik at både pårørende og pasient kan bo på samme rom. Er du pasient på Nordlandssykehuset så betaler du ingenting for å leie rom på Zefyr Hotell – det er først når andre gjester skal overnatte at det må betales.