Tips til hotell i London

london2Å finne et billig og samtidig sentralt hotell i London kan by på store utfordringer. Den gigantiske millionbyen tar hvert eneste år imot flere titalls millioner av turister – året rundt. Og de mest turistvennlige og sentralliggende hotellene vet derfor å ta seg betalt. Men vi skal allikevel komme med noen tips til hotell i London.

YHA London Earl’s Court – Hostel

Klarer du deg med en avstand på fem kilometer til selve «Downtown» i London, så er YHA London Earl’s Court et ypperlig valg. Selv om det regnes som et Hostel, så har det fått 3 stjerner for sin kvalitet og service. Samtidig har hotellets besøkende vurdert hotellet til 4 av 5 mulige poeng, slik at du definitivt får mye igjen for pengene ved et opphold på hotellet. Billig er det også!

YHA London St Pancras – Hostel

Et annet godt alternativ for deg som vil bo så sentralt som mulig, men samtidig billig og bra, er YHA-hotellet London St Pancras. Avstanden til hjertet av London er bare 2,4 kilometer, slik at du i praksis bor midt i byen dersom du velger å oppholde deg på dette hotellet. Dessuten regnes hotellet som et 4-stjerners hotell, slik at du får svært mye igjen for pengene her.

Belle Hotel Russel Square

Vil du bo litt nærmere sentrum, men samtidig billig og bra, så anbefales hotellet Belle Hotel Russell Square. Dette er et 4-stjerners hotell med en avstand til sentrum på kun 2,0 kilometer. Prisene er noe høyere enn de to overnevnte hostellene, men samtidig så får du mer igjen for pengene her. Mange av Londons severdigheter ligger i gangavstand i forhold til hotellet.

Finne hotell i London

Det finnes svært mange hoteller i London, og det kan være vanskelig å bestemme seg. Vårt beste tips når du skal finne hotell i London er at du velger ut det kriteriet som er viktigst for deg. Er det pris, avstand til bykjernen eller kvalitet som veier tyngst? Deretter kan du sammenligne hotellene etter ønsket kriterium, og enkelt finne et hotell som (forhåpentligvis) lever opp til forventningene dine. Prøv også nettsiden Billige Hotell i London